Nieuws uit Brussel

Brussel
Brussel

Nieuws uit Brussel

Mysterieuze verdwijning: Taxichauffeur belt vrouw om adres te vragen waar ze haar man moet afzetten, maar die komt nooit thuis

18/06/18 18:13 - De politie van Sint-Gillis onderzoek de mysterieuze verdwijning van Mostafa Ben Mesaoud (55). De man was zondagavond met een vriend wat gaan drinken. Na middernacht belde een taxichauffeur naar zijn vrouw om het adres te vragen waar hij hem moest afzetten. Maar hij is nooit thuisgekomen.

Mysterie: taxichauffeur belt vrouw om te vragen waar hij haar man moet afzetten, maar die komt nooit aan

18/06/18 18:13 - De politie van Sint-Gillis onderzoekt de mysterieuze verdwijning van Mostafa Ben Mesaoud (55). De man was zondagavond met een vriend wat gaan drinken. Na middernacht belde een taxichauffeur naar zijn vrouw om het adres te vragen waar hij hem moest afzetten. Maar hij is nooit thuisgekomen.

Politie waarschuwt voor vreugdestoeten na wedstrijd Rode Duivels: “Breng anderen niet in gevaar”

18/06/18 12:15 - Wie vanavond wil vieren dat de Rode Duivels op het WK voetbal Panama in de pan gehakt hebben - daar gaan we toch van uit - toont die vreugde beter niet door in zijn/haar auto te springen, wild rond te rijden en luid te claxonneren. De politiezones zijn er extra waakzaam voor en in Antwerpen riskeren deelnemers aan vreugdestoeten GAS-boetes van 350 euro. Over het hele land worden ook alcoGOALcontroles gehouden.

Fietsers baas op BXL Tour

18/06/18 02:57 - Brussel is klaar voor de Tour de France. Dat bleek zondag uit de BXL Tour, een wielerwedstrijd door de straten van de hoofdstad. Een verkeerschaos van jewelste zoals vorig jaar bleef deze keer wel uit. En dus was het vooral genieten op de tweewieler.

Wagen rijdt voetganger omver in Anderlecht: slachtoffer zwaargewond

17/06/18 12:01 - Een voetganger is in de nacht van zaterdag op zondag op de Ninoofstesteenweg in Anderlecht omvergereden door een voertuig. Dat heeft een woordvoerster van de politiezone Brussel Zuid meegedeeld. De man raakte zwaargewond.

Brussels minister Vanhengel (Open VLD) haalt uit naar N-VA: “Wat is Antwerpen zonder Brussel? Niets”

17/06/18 07:43 - Brussels minister van Begroting Guy Vanhengel (Open VLD) klaagt aan dat N-VA “al het Vlaamse en federale geld naar Antwerpen sluist”, ten nadele van Brussel en andere steden. “Wat is Antwerpen zonder Brussel? Niets”, zo stelt hij in een interview met De Zondag.

Naakte fietsers willen gezien worden in Brussel

16/06/18 17:14 - In Brussel heeft zaterdag een 300-tal mensen deelgenomen aan de 14de editie van de Cyclonudista. Naakt fietsten ze door de hoofdstad om meer visibiliteit en een betere bescherming voor de fiets in de openbare ruimte op te eisen.

‘Schoolcontract’ sloopt ook na lesuren de muren tussen basisschool en buurt

16/06/18 06:00 - De Nederlandstalige Basisschool Klavertje 4 zal in de toekomst haar schoolpoorten openzwaaien voor de buurt. Het project past in de schoolcontracten van minister-president Rudi Vervoort (PS).

Dieren in crèche brengen stadskinderen dichter bij natuur

16/06/18 06:00 - De crèche De Waterlelie in Neerpede in Anderlecht heeft zopas de deuren geopend. Een primeur voor Brussel is dat de 60 Nederlandstalige kindjes er kunnen kennismaken met kippen en konijnen.

Café du Mundial na vier jaar opnieuw van de partij

16/06/18 02:57 - De tijdelijke bar Café du Mundial is er weer. Alle wedstrijden van het wereldkampioenschap voetbal worden er getoond.

Zelf nieuws uit Brussel?
Twitter nieuws over BrusselBrussel

„ Op woonplaatsen.be vindt u alle informatie over uw gemeente. Ook over Brussel! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken